Warning!

Popcorn Time ju tregon filmat dhe serialet nga torrente

Shkarkimi i materialeve të mbrojtura me të drejta të autorit mund të jetë e paligjshme në shtetin tuaj. Përdoreni me përgjegjësinë tuaj.

Please Visit our Popcorn Time Continuous Integration for development version

Great Movies and TV Shows

Filma dhe seriale të mrekullueshme.

Popcorn Time constantly searching all over the web for the best torrents from the most important sites.

No restrictions

Pa kufizime

Shikoni cfarëdo filmi apo seriali sa herë të doni. Gjithcka që ju nevojitet është lidhja e mirë me internet.

Awesome catalogue

Katalog i mrekullueshëm

Nëse filmi apo seriali është diku, Popcorn Time do ta gjej verzionin më të mire dhe t'ua tregoj menjëherë.

The best quality

Cilësia më e mirë

Shikoni filmin apo episodën tuaj menjëherë ne HD dhe me titra. Pastaj vazhdoni shikoni më shumë.

Save time for making popcorn

Ruani pak kohë për të bërë popcorn

Pa kohë pritjeje apo shkarkimi. Shikim i menjëhershëm të filmave dhe serialeve tuaja të preferuara.

E vështirë për tu besuar?

E shihni sa lehtë punon...

  • Hapni Popcorn Time
    dhe zgjidhni një film apo epizodë
  • Zgjidhni kualitetin
    dhe titrat
  • Click play Popcorn Time
    and enjoy!

Një mënyrë krejtësisht e re e shikimit të filmave dhe serialeve

Vetëm kujdesuni për popcorn dhe të tjerat na i lini neve.